Individuel terapi

I individuel terapi er der fokus på dig, og vi tager afsæt i de oplevelser og tanker, som fylder for dig. Gennem samtale og med fokus på kroppens signaler, vil vi undersøge de ting, som spænder ben for dig i livet.

Individuel terapi er både for mennesker i krise, og for mennesker der søger personlig udvikling.

Cool Kids

Jeg tilbyder både gruppe forløb og individuelle forløb i Cool Kids og Chilled angstbehandling for børn og unge.

Læs mere under fanen Cool Kids og Chilled.

Skilsmissegrupper

Jeg har stor erfaring med børneskilsmissegrupper for børn og unge i alderen 6-16 år. Børn og unge har stor glæde af skilsmissegrupper uanset om forældrene har været fraskilt i mange år, eller om det er en ny situation.

I en skilsmissegruppe får børnene/de unge et rum, hvor de kan tale om de svære ting, der opstår, når mor og far er skilt. De kan dele erfaringer med andre børn og unge, som står i samme situation. Og de mærker på den måde, at de ikke er alene om at have svære tanker og følelser.

Grupperne vil bestå af 5-8 jævnaldrene børn/unge, som mødes 6 torsdage fra kl. 15.00-16.30.

Kontakt mig gerne på mail kontakt@mettepiper.dk eller på 61 31 44 59 for nærmere information om skilsmissegrupper samt for at melde dit barn til en gruppe.

Pris for et skilsmissegruppeforløb er 1600 kr. pr barn/ung. Det dækker over de 6 mødegange af 1,5 times varighed inkl. snacks og materialer.