Individuel terapi

I individuel terapi er der fokus på dig, og vi tager afsæt i de oplevelser og tanker, som fylder for dig. Gennem samtale og med fokus på kroppens signaler, vil vi undersøge de ting, som spænder ben for dig i livet.

Individuel terapi er både for mennesker i krise, og for mennesker der søger personlig udvikling.

Gruppe for mødre

Pas (på) dig selv mor

At være nogens mor er en stor opgave. På godt og ondt.

At være mor er en af de største glæder i livet. Samtidig kan moderskabet til tider opleves overvældende og svært at være i. Det er alt dette, og meget mere vi skal tale om i denne gruppe.

Vi skal tale om forældreskabet og om livet i almindelighed. Vi skal tale om glæde, vrede, tvivl, grænser, værdier, usikkerhed, parforhold, egenomsorg, samarbejde og alt muligt derimellem.

 

Gruppen kommer til at bestå af 5-8 mødre og bliver ledet af mig. Jeg kommer til at lave små oplæg, samt facilitere samtalerne ud fra relevante emner. Jeg vil komme med sparring og varme øjne, til de emner der fylder mest hos jer. Det bliver nemlig jeres gruppe, og vi kommer til at koncentrere os om de ting I kommer med.

Gruppen vil være et trygt sted, hvor vi skaber fællesskab omkring moderskabet. Du vil opleve at blive set, hørt og forstået af andre mødre, som kender til dét du står i. Min erfaring er, at der i sådanne grupper ofte opstår venskaber som strækker sig langt udover forløbet her.

Gruppen er for dig der har lyst til, og mod på at blive klogere på dig selv, på dit moderskab, på dine mønstre og på livet – og har lyst til at gøre det i fællesskab med andre.

Alle er velkomne og gruppen kræver ingen særlige forudsætninger, udover at være mor.

 

Det praktiske:

Denne gruppe er for mødre med børn mellem 0-6 år.

 

Vi mødes følgende datoer:

Mandag den 13. november 2023

Mandag den 27. november 2023

Mandag den 11. december 2023

Mandag den 8. januar 2024

Mandag den 22. januar 2024

Mandag den 5. februar 2024

 

Vi mødes alle dagene kl. 19.00-21.00.

Adressen er Tranbjerg Hovedgade 29, 8310 Tranbjerg.

Jeg sørger for kaffe, the og snacks.

Gruppen oprettes ved 5 tilmeldte.

INTROPRIS: 2495 kr.

 

Inden tilmelding inviterer jeg til en kort telefonisk forsamtale, så vi er sikre på, at forløbet er noget for dig. Forsamtalen er gratis og uforpligtende.

Du kan kontakte mig på telefon: 61 31 44 59 eller på mail: kontakt@mettepiper.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Skilsmissegrupper

Jeg har stor erfaring med børneskilsmissegrupper for børn og unge i alderen 6-16 år. Børn og unge har stor glæde af skilsmissegrupper uanset om forældrene har været fraskilt i mange år, eller om det er en ny situation.

I en skilsmissegruppe får børnene/de unge et rum, hvor de kan tale om de svære ting, der opstår, når mor og far er skilt. De kan dele erfaringer med andre børn og unge, som står i samme situation. Og de mærker på den måde, at de ikke er alene om at have svære tanker og følelser.

Grupperne vil bestå af 5-8 jævnaldrene børn/unge.

Kontakt mig gerne på mail kontakt@mettepiper.dk eller på 61 31 44 59 for nærmere information om skilsmissegrupper samt for at melde dit barn til en gruppe.

Pris for et skilsmissegruppeforløb er 2295 kr. pr barn/ung. Det dækker over de 6 mødegange af 1,5 times varighed inkl. snacks og materialer.